INTENSIVKURSER

Våra intensivkurser är otroligt populära och har skapat glada elever från hela landet sedan vi började för över 30 år sedan.

City Trafikskola har ett perfekt läge, centralt beläget med ca: 5 minuters gångavstånd till centralstationen och bussterminalen.

 

ATT TÄNKA PÅ

- Ett giltigt körkortstillstånd är obligatoriskt och kan erhållas genom ansökan hos Transportstyrelsen. Det är viktigt att vara ute i god tid med ansökan.
- Höst, vinter och tidig vår utgör vanligtvis lugnare perioder, vilket underlättar att snabbt påbörja en körutbildning. Vi rekommenderar att du planerar i förväg för bästa tillgänglighet och flexibilitet.
- Utbildningsplanen skräddarsys efter dina individuella förutsättningar och tillgänglighet.

UPPLÄGG

- Vi erbjuder olika alternativ för utbildningsupplägg, med vanligtvis tre veckors intensivutbildning, inklusive två till tre körlektioner per dag, kompletterat med självstudier via teoricentralen.
- Under den andra veckan planerar vi för risk 1 och halkbana, medan den tredje veckan fokuserar på teoriprov och uppkörning.
- För att skräddarsy din utbildning erbjuder vi även testlektioner för att bedöma ditt behov av körlektioner.

ÖVRIGT
- Antalet körlektioner uppskattas och anpassas efter behov. Vi förbehåller oss rätten att flytta provdatumet om det behövs.
- Priset varierar beroende på det individuella behovet av körlektioner. Exemplet med 10 körlektioner á 80 minuter är endast ett prisexempel och kan variera för varje individ.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du förbereda dig för en smidig och effektiv körutbildning.

PRISEXEMPEL

  • Teoripaket: 2200 kr
  • Körlektioner 15x80min: 19 950 kr
  • Riskutbildning 1: 1000 kr
  • Halkbana: 2 900 kr
  • Lån av bil vid prov: 700 kr

Summa: 26 750 kr

* Observera att detta endast är ett exempel. Priset varierar beroende på hur många körlektioner som behövs för att du ska hinna igenom utbildningsplanen