PERSONBIL

INFORMATION

Kom in eller ring till trafikskolan så hjälper vi dig med all information om utbildningen, priser, körkortstillstånd och vi hjälper även till att utföra syntest.

Du kan välja om du vill ta körkort med automat eller manuellt växlad bil.

TEORI

Teoripaketet ger dig tillgång till en digital plattform där du kan göra obegränsat med antal teorifrågor via Elevcentralen.se eller appen. Du kan även läsa/lyssna på texter, se filmer och arbeta med övningar. Du har fri tillgång till våra lärarledda teorilektioner i grupp. Samtliga övningsfrågor kan göras hemifrån eller hos oss på trafikskolan.

Behöver du extra hjälp med teorin?
Du kan boka tid med någon av våra lärare för muntlig genomgång av teorifrågorna.
För mer information kontakta oss på 060 – 61 85 25.

KÖRUTBILDNING

Personlig utbildningsplan upprättas för alla elever som så önskar. Planerad utbildning är det vanligaste upplägget hos oss. Vi rekommenderar att du börjar med att boka in en körlektion i så god tid som möjligt, efter den så kan vi planera resan fram till ditt körkort. Vi bokar dom körlektioner som du beräknas behöva, Risketta, Halkbana, Teoriprov samt Körprov. Du kan även ta enstaka lektioner som stöd till din privata utbildning, tag gärna med din privata handledare. Då är det enklare att veta vilka moment ni ska öva på hemma.

 

City trafikskola förbehåller sig rätten att flytta sammanhållet förarprov om utbildningsplanens mål inte uppnås under kursens gång.

 

Glöm inte att ta med dig giltig legitimation vid alla tillfällen!

citytrafikskolasundsvall_bil2