PERSONBIL

Vi hjälper dig gärna med ditt körkort, välkommen!

Inskrivning

I samband med inskrivning kan vi hjälpa dig med synundersökning och ansökan om körkortstillstånd. Du kan köpa något av våra paket, körlektioner eller böcker.

Introduktionskurs

Innan du börjar övningsköra privat, måste både du som elev och din handledare ha genomgått en handledarutbildning (introduktionsutbildning). I Teoricentralen har du och din handledare möjlighet att se vad du övat på under dina körlektioner. Ju mer engagerad din handledare är desto effektivare kan handledaren hjälpa dig att nå dina mål. Bjud gärna med din handledare till dina körlektioner där ni kan få handledning och tips på hur ni kan träna hemma.

Teorin

Det finns olika inlärningsmetoder och vad som passar dig vet du troligen bäst själv. Hos oss har du möjlighet att köpa ett teoripaket som ger dig tillgång till en digital plattform med obegränsat antal övningstester, frågor samt en digital bok och självklart finns våra trafiklärare till hands för att svara på frågor.

Det är tydligt att elever, som lägger ner tid och kraft på sin teori, lättare når de teoretiska och praktiska målen. Du kan därmed påverka hur mycket tid och pengar ditt körkort kommer kosta dig.

Behöver du extra hjälp med teorin?
Du kan boka tid med någon av våra lärare för muntlig genomgång av teorifrågorna.
För mer information kontakta oss060 – 61 85 25.

Körlektioner

Hur många körlektioner du kommer behöva beror på flera faktorer t.ex. hur intensivt du har möjlighet att köra, dina teoretiska kunskaper och hur mycket du har möjlighet att öva privat. Efter några körlektioner kan vi göra en bedömning och ge dig en plan för att nå ditt körkort.

Boka körlektioner klicka in på våran e-handel.

Riskutbildning 1 

Detta är den teoretiska delen av riskutbildningen och den kan vi planera in redan i samband med din inskrivning. Den är obligatorisk och omfattar alkohol, trötthet och riskbeteende i trafiken.

Boka Riskutbildning på våran e-handel.

Halkbana

Detta är den praktiska delen av riskutbildningen och du ska ha kommit en bit på vägen i din körkortsutbildning när du gör denna. Du planerar den tillsammans med din lärare så att den kommer rätt i tid under körkortsutbildningen. Den är obligatorisk och ska göras innan du gör provet på Trafikverket.

Kunskapsprov och körprov

När du närmar dig målet så bokar du och din lärare in kunskapsprov (teoriprov) och förarprov (uppkörning).

 

City trafikskola förbehåller sig rätten att flytta sammanhållet förarprov om utbildningsplanens mål inte uppnås under kursens gång.